Deluxe Brick Box

3.659 ден Со ДДВ

Делукс кутија со коцки и специјални парчиња дизајнирани да ги возбудуваат и привлекуваат млади умови. Со разнобојни, лесни за држење парчиња кои поттикнуваат игра на отворено, тие ја ставаат креативната контрола токму во рацете на деца од предучилишна возраст.

На залиха

Compare
Шифра: 20LEG10914 Категории: , ,
Бренд:: Lego
Brands