Croquet

2.690 ден Со ДДВ

Омилена крикет игра за цела фамилија. Сетот вклучува 4 различни дрвени топчиња – птица, тигар, мајмун и жаба. 2 рачки, 4 обрачи низ кои треба топчињата да поминат.

3 на залиха

Спореди