Crocodil Dentist

2.199 ден Со ДДВ

Крокодилот има забоболка, биди добар стоматолог и помогни му да најде заб што боли. Отворете ја широко устата и притиснете му го забот. Ако го притиснете забот што го боли, тој ќе го гризне прстот. Притиснете ги сите заби наизменично. Биди единствениот стоматолог што крокодилот не го гризнал и победи ја играта.

4 на залиха

Спореди