Creative Suitcase

1.489 ден Со ДДВ

Создадете, играјте и спакувајте се уредно со овој паметен и удобен креативен куфер Lego Classic, кој се одликува со избор на светло обоени градежни коцки Lego, вклучувајќи тули, очи, тркала и форми, за градење на сите видови куќи, возила, суштества и креации. Отворете ја жолтата футрола за пристап до повеќе оддели каде што можете да организирате и ги чувате парчиња. Овој сет исто така вклучува едноставни упатства соодветни на возраста што ќе им помогнат на децата да ги откријат сопствените креативни вештини за градење.

На залиха

Compare
Шифра: 18LEG10713 Категории: , ,
Бренд:: Lego
Brands