Create Your Very Own Robot Party

2.499 ден Со ДДВ

Сет за забава со роботска тематика. Сетот содржи сe што ви треба за забава со осум другарчиња. Водичот за подготовка од 20 страници ви дава упатства за планирање и извршување на сопствената забава. Вклучени се и покани.

На залиха

Спореди