Create Your Own Thread Art

549 ден Со ДДВ

Дизајнирајте различни геометриски обрасци користејќи обоени нишки. Ослободете ја вашата креативност користејќи ги вашите плочи за матрици одново и одново за да создадете неограничени форми.

На залиха

Спореди