Cosmic Rocket

689 ден Со ДДВ

Направи сам збир на мали експерименти со лансирање ракети. Користете хемиска реакција на неутрализација на киселинско-базната за да генерирате притисок на гас, за малата ракета да полета.

На залиха

Спореди