Connect 4 Blast

2.899 ден Со ДДВ

Играта Connect 4 е возбудлива и активна игра во која играчите стратешки пукаат во обоените дискови користејќи ги вклучените Nerf пиштоли и Nerf куршуми. Играчите се борат истовремено и се обидуваат да бидат првиот што ќе добие 4 дискови по ред од нивната боја. Покажете ги своите вештини за насочување со гаѓање на нерф-куршумите кон дисковите.

На залиха

Спореди