Cluedo

659 ден Со ДДВ

Играјте забавна детективска игра и решете ја мистеријата! Прв дознајте кој го сторил страшното злосторство. Целта на играта е да откриете кој, со што и каде го извршил злосторството. Вежбајте да се концентрирате и да забележите интеракција помеѓу играчите. Оваа верзија на играта за патување е лесна за преклопување и пренослива, така што можете да ја носите со вас каде и да одите.

На залиха

Спореди