Clemmy Plus – 80 коцки

1.999 ден Со ДДВ

80 меки гумени коцки за градење и подобрување на фината моторика и координација на движењето. Коцките се едноставни и безбедни за градење со тестиран и проверен состав и стимулираат креативност и имагинација.

4 на залиха

Спореди