Classic Operation

2.579 ден Со ДДВ

Преземете улога на лекар за да го излекувате Сем! Ваша задача е внимателно да ги отстраните сите предмети што не припаѓаат таму, но така што пациентот нема да го чувствува тоа, бидејќи во спротивно ќе изгубите. Ако го допрете работ на отворот со клип додека го извлекувате предметот од него, ќе слушнете сигнали и носот на пациентот ќе се осветли. Овој забавен и непредвидлив начин на игра ќе ги забавува сите деца. Отстранете ги предметите наизменично. Победник е оној кој успешно отстранува најмногу предмети и го лекува пациентот Сем.

На залиха

Спореди