Captain America Mech Armor

823 ден Со ДДВ

Зголемете ја акцијата составувајќи ја оваа моќна, подвижна машина и минифигура. Вклучува минифигура на Капетан Америка, градежен механизам и монтажен штит. Децата ја ставаат минифигурата во механизмот и ја пресоздаваат бескрајната филмска акција на Марвел.

На залиха

Спореди