Cam Volare – Станица за бањање и пресоблекување

4.990 ден Со ДДВ

Станица за пресоблекување и бањање Volare со двострана функционалност. Од 0 до 6 месеци се користи анатомскиот дел на кадата – ја користите оваа положба од раѓање и се додека не седи само бебето и од 6 + месеци ( до 15кг ) – оваа положба ја користите кога бебето може само да седи. На кадата има и прегради за чување средства за хигиена. Удобна подлога за пресоблекување со безбедносни страници која со механички систем се повлекува на страна.

На залиха

Compare
Шифра: C203008-242 Категории: , ,
Бренд:: Cam
Brands