Bricks and Wheels

3.999 ден Со ДДВ

Овој висококвалитетен сет за конструкција изобилува со креативни идеи за градење и игра. Децата исто така можат да го комбинираат со постојните комплети Lego за уште покреативна забава.

4 на залиха

Спореди