Boom City Racer Starter Set

1.199 ден Со ДДВ

Кога ќе ја слушнете вртливата на вашиот автомобил и видите како огнометот искри, вашиот автомобил е подготвен за лансирање. Повлечете го кабелот за рипување за да ги слушнете звучните ефекти на огнометот и вашиот автомобил Boom City Racer ќе излета од својот фрлач. Стартер пакетот доаѓа со Stunt Set со рампа, цел и 5 буриња за пробив!

На залиха

Compare
Шифра: ME40038 Категории: , ,
Бренд:: Boom City Racer