Boom City racer Auto asst

599 ден Со ДДВ

Колекционерски автомобили што распаѓаат од ракетен фрлач за огномет и експлодираат на удар! Гледајте како автомобилските делови летаат кога ќе се судрат едни со други или ќе погодат нешто силно! Потоа, едноставно кликнете на деловите назад на своето место и вашиот автомобил е подготвен да се трка повторно! Соберете ги сите 24 експлозивни автомобили кои се продаваат одделно

На залиха

Спореди