Bimisi Flex – Crunchy Red

13.699 ден Со ДДВ

Bimisi Flex е систем количка која има седиште од типот 2 во 1, кое може да се трансформира во корпа. Како корпа се користи од раѓање до 6 месеци, и потоа ја трансформирате во седиште и се користи до 15 кг. Седиштето е реверзибилно и има три позиции на потпирачот за грб. Количката има амортизирани тркала, предни ротирачки и кочница на задните тркала. Рачката се прилагодува на висината на родителот. Рамката на Bimisi се издвојува во модерен, минималистички дизајн со суштински карактеристики за родителите и бебето. Задните тркала за суспензија обезбедуваат непречено возење на сите површини.

9 на залиха

Спореди