Beyblade Slingshock Single Tops asst

1.359 ден Со ДДВ

Испробајте ја турбо енергијата на новите Bey Blade вртимушки. Секој сет е од три дела, се состои од енергетски слој, диск и тип на изведба – што заедно му даваат единствена комбинација на својства во дуел. Соберете, прилагодете се и натпреварувајте се.

На залиха

Спореди