Бебе Наз што плаче и се смее

899 ден Со ДДВ

Новата играчка за девојчиња е со вас! Две бебиња Наз од кои едното во облека со шарени точкички има реален звук на плачење, додека другото бебе во облека со жиравчиња има реален ефект на смеење. Играњето игри со овие слатки бебиња со гласовна функција ќе биде многу пореално и позабавно.

На залиха

Спореди