Batman Mini asst

1.199 ден Со ДДВ

Напишете ново поглавје во историјата на градот Готам со нови фигури на суперхерои и супер негативци. Секоја фигура можете да ја поставите во три пози, за сцените што ќе ги прикажете да бидат уште пореални! Секоја фигура се продава одделно.

37 на залиха

Спореди