Batman Batmobile

2.899 ден Со ДДВ

Ова возило 2 во 1 што се трансформира двојно повеќе како Batmobile и Batboat! Едноставно подигнете го отворот на Batmobile, извлечете го Batboat од задната страна и стартувајте веднаш во акција! Ова луксузно возило има елегантни детали, оживувајќи го класичното возило на BATMAN. Чувајте ги безбедно улиците на Gotham City со Batmobile!

Нема на залиха

Спореди