Bandmates

359 ден Со ДДВ

Колекционерски мини фигури со картонска амбалажа во кутија. Вкупно може да се соберат 12 шарени ликови од новата lego серија Vidiyo развиена заедно со Universal Music Group, што им овозможува на децата да скенираат шарени ликови во апликација за да создаваат музички видеа. Со собрани 12 карактери, инспирирани од различни музички жанрови, овој бенд играчки мини фигури вклучува танчери, рапери, гитаристи, тапанари, пејачи и многу повеќе. Играњето започнува веднаш кога децата го оживуваат својот карактер во рамките на своето видео, користејќи ја апликацијата. Секој Bandmate доаѓа со 3 BeatBits за скенирање во апликацијата, отклучувајќи специјални видео ефекти, како звучни ефекти и костумски промени.

44 на залиха

Спореди