Bambolina Amore – Сет бебе со дубаче

1.539 ден Со ДДВ

Мека Бамболина која ве чека да се дружите! Стави ја во дубакот и дајте и ја тропката! Играјте со шарените коцки. Облечете и го капчето на бамболина и закачете го дубакот со јажето и одведете ја на прошетка! Со овој вид интерактивна игра, децата развиваат емоционална интелигенција, чувство на грижа и одговорност и развиваат имагинација.

На залиха

Compare
Шифра: BAMDI1830 Категории: , ,
Бренд:: Bambolina
Brands