Bambolina Amore – Бебе со патка и шише

949 ден Со ДДВ

Бебе бамболина облечено во бањарка – жаба, патка и шишенце . Ова бебе ужива да се бања со нејзината играчка патка. Кога ќе завршите со капење, облечете ја во бањарката – жаба, за да не настине и нахранете ја со шишето.

На залиха

Спореди