Ballerina Doll Making Kit

799 ден Со ДДВ

Создадете полнета играчка со свои раце без да користите остри иглички! Не ви требаат вештини за шиење. Во креативниот сет од 4M Ballerina Doll ќе најдете се што ви треба за да создадете кукла со висина од 22 см. Таа ќе стане најдобрата пријателка на секоја девојка од 8 години!

На залиха

Спореди