Balancing Boat

1.290 ден Со ДДВ

Сет составен од 6 пара животни, коцка за фрлање и пинцета, Идеално за 1 до 4 играчи. Фрлете ја коцката да видите која боја ќе ја добиете и одберете го животното со иста боја. Со пинцета ставете го во бродот и внимавајте да не го превртите.

На залиха

Спореди