Bakery Stand Set

1.799 ден Со ДДВ

Вашиот млад пекар ќе ужива во служењето со овој комплет кој се е состои од двостепен штанд каде горното ниво може да се отстрани и да служи како послужавник. Сетот се состои од 1 двостепен штанд за торти, 1 сендвич, 1 парче швајцарски ролат, 1 чоколаден колач, 2 бисквити и 2 колачи.

12 на залиха

Спореди