Bagnetto Cambio

9.499 ден Со ДДВ

Станица за пресоблекување и бањање Cambio двострана функционалност. Од 0 до 6 месеци се користи анатомскиот дел на кадата – ја користите оваа положба од раѓање и се додека не седи само бебето и од 6 + месеци ( до 11кг ) – оваа положба ја користите кога бебето може само да седи. На кадата има и прегради за чување средства за хигиена. Удобна подлога за пресоблекување со безбедносни страници која со механички систем се повлекува на страна.

Нема на залиха

Спореди
Шифра: C209-C247 Категории: , , Ознака:
Бренд: Cam
Бренд: