Avengers Endgame Titan Figure Asst

1.859 ден Со ДДВ

Фигурите на Titan Hero, инспирирани од филмот Avengers Endgame се со големина од 30 см. Подвижната фигура има детални детали и посебен дизајн. Постојат 6 различни ликови, Iron Man, Ronin, Thor, Black Widow ,Captain America и Black Panther и секој се продава одделно.

На залиха

Спореди