Avengers Bendy

1.499 ден Со ДДВ

Децата ќе се забавуваат преклопувајќи и поставувајќи ги фигурите Marvel Avengers Bend & Flex во сите видови пози. Секоја од овие флексибилни фигури вклучува додаток што децата можат да го додадат на фигурата за да стават завршни зборови на позицијата што ја избираат. Фигурите се продаваат одделно.

На залиха

Спореди