Aura Fix – Crunchy Red

7.489 ден Со ДДВ

Aura-Fix е седиште за автомобил група 1/2/3 за деца од 9 месеци до приближно 12 години (9 – 36 кг) што се прицврстува во автомобилот со Isofix конектори за дополнителна безбедност и стабилност. Како седиште од група 1, Aura-Fix има штит за удар. За деца од 15 кг (приближно 3 години и повеќе), штитникот не се користи со седиштето. Штитот за удари ја намалува силата на ударот со рамномерно распределување низ материјалите што апсорбираат енергија. Заштитата од страничен удар со двоен ѕид носи дополнителна безбедност во случај на несреќа. Потпирач за глава е прилагодлив за висина во 7 позиции како што расте Вашето дете. Седиштето има и прилагодлив потпирач за грб. Ова седиште за автомобил е опремено со Isofix за лесна инсталација, како и дополнителна стабилност и безбедност. Го намалува ризикот од сериозни повреди на вратот без ограничување на детето. Совршено се прилагодува на седиштето на возилото за подобрена безбедност.

3 на залиха

Спореди