Ant Hill Making Kit

799 ден Со ДДВ

Изградете мравјалник. Ова живеалиште на мравки е малку поразлично од другите, бидејќи вие не само што треба да подигнете своја сопствена колонија мравки, туку и да ја создадете. Поканете ги вашите ‘пријатели мравки’ да дојдат и да живеат внатре. Внимавајте на нивните секојдневни активности внатре. Тој е солиден и природен рид изграден со обликување на гипс.

На залиха

Compare
Шифра: 4M03242 Категории: , ,
Бренд:: 4M
Brands