Anoris T i-size Soho Grey mid grey

69.999 ден Со ДДВ

Безбедно на патот – гледајќи напред Автомобилско седиште со вградена технологија AirBag, која уште подобро го штити вашето дете. Можете ли да замислите седиште за автомобил што нуди уникатно безбедносно решение и му овозможува на детето непречен поглед пред вас? Многу е лесно да го видите вашето бебе во ретровизорот, а во исто време сте сигурни дека Cybex Anoris T i-Size совршено го штити вашето бебе и расте со него. Ова е вистинскиот пат напред за автомобилско седиште свртено во правец на патување. Бескомпромисна безбедност Ненадмината безбедност меѓу автомобилските седишта свртени напред. Anoris T i-Size уште подобро го штити чувствителниот врат на вашето бебе со помош на L.S.P. систем, кој ги апсорбира силите во случај на судир, со што значително се намалува можноста за сериозни повреди. Интуитивно искуство Anoris T i-Size го воведува и системот One-Click Impact Shield – едноставен систем за прицврстување на дете на седиште во автомобил. Уживајте во лесното прилагодување на детето и врзување на појасот и самоуверено тргнете со помислата дека вашето дете ужива во безбедно возење со најнапредното седиште за автомобил досега. Развиено за лесно користење Светли и јасно видливи LED индикатори јасно покажуваат правилно или неправилно поставено седиште во автомобилот. На тој начин не треба да се грижите за правилното поставување. Кога ќе светнат соодветните индикатори, вие сте подготвени да возите безбедно со вашето дете.

1 на залиха

Спореди
БРОЈ: CY520004385 Категории: , , Достапно:
Бренд: Cybex
Бренд: