Anoki – Sleepy Blue

3.999 ден Со ДДВ

Anoki e практично и висококвалитетно детско столче за хранење. Се користи од 6 месечна возраст. Со пет позиции на подесување на наслонот и шест висински подесувања. Ременот е со пет точки за безбедност. Послужовникот е со три позиции на подесувања. Склопена зафаќа многу мал простор.

На залиха

Спореди