Акција и реакција

2.299 ден Со ДДВ

Уникатен научен сет наменет за млади и стари научници, да ги откријат принципите на физиката на лесен и забавен начин! Стартувајте ги кликерите по лентата и пркосете на силата на гравитацијата! Започнете неверојатна верижна реакција.

На залиха

Спореди