Adapter CS Balios S / Talos S

2.999 ден Со ДДВ

Адаптери за количките Balios S и Talos S кои овозможуваат лесна и брза инсталација на шасијата на количките да се прикачи седиште за автомобил Cybex.

На залиха

Спореди