500 Puzzle New York

449 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 49 ? 36 cm со прекрасна слика од New York. Сугестивнa сликa, квалитетно печатење, прецизни исечоци, цврсти и скапоцени материјали.

11 на залиха

Спореди