500 Puzzle Lighying Venice

449 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 49 ? 36 cm со прекрасна слика од Венеција. Сугестивнa сликa, квалитетно печатење, прецизни исечоци, цврсти и скапоцени материјали.

На залиха

Спореди