500 Puzzle Fresian Black Horse

449 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 49 ? 36 cm со прекрасна слика со фризиски црн коњ. Сугестивнa сликa, квалитетно печатење, прецизни исечоци, цврсти и скапоцени материјали.

2 на залиха

Спореди