3 Игри за учење англиски јазик

899 ден Со ДДВ

Англискиот е еден од најчесто говорените јазици и важно е да се започне со учење од рана возраст! Познато е дека децата учат и паметат брзо, особено со помош на визуелни помагала. Оваа илустрирана игра за учење јазик ќе им овозможи на најмладите да се запознаат со основните концепти, броеви и букви на лесен и забавен начин – преку 3 игри, и со тоа да ги изградат основите на нивниот англиски вокабулар. Сите деца се победници и најдобрите ја добиваат титулата „Одлично“ Среќно!

На залиха

Спореди