2×60 Puzzle Disney Classic (Peter Pan + Jungle Book)

299 ден Со ДДВ

Сложувалка со 2 слики по 60 парчиња, со димензии 27 х 19 см . Сложувалките се дизајнирани специјално за деца, претставувајќи ги нивните најсакани ликови. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

9 на залиха

Спореди