2 Двојно 2

449 ден Со ДДВ

Играта ‘2 двојно 2’ е игра со карти, која е наменета за децата над 12 годишна возраст и помага во развојот на вниманието, концентрацијата и брзите реакции кај децата. Сетот со држи 54 карти со 8 различни слики. Помеѓу секои две карти има по една слика што се совпаѓа и играчот мора да ја пронајде истата слика колку што е можно побрзо. Притоа, првиот што ќе ја пронајде сликата е победник и ја собира картата. Ако повеќе играчи ја пронајдат картата тогаш победник е оној што успеал прв да ја земе картата.

525 на залиха

Спореди