104+ 3D Puzzle Frozen 2

499 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 33. 5 x 23. 5 cm и големина на 3D модел 10 x 12 x 14 cm. Прекрасни тродимензионални дизајни на некои од најомилените ликови на Disney Frozen II, кои ќе станат неразделни другари во играта! Волшебните слики со светли и сјајни бои помагаат во развојот, логиката и рачните вештини на децата.

На залиха

Спореди