1000 Puzzle Protector

949 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 69 x 50 cm, која ја презентира уметноста на меѓународно познатата Ен Стоукс, со неверојатна серија загатки за колекционерски фантазии. Сугестивнa сликa, квалитетно печатење, прецизни исечоци, цврсти и скапоцени материјали.

На залиха

Спореди