100 Магични трикови

1.169 ден Со ДДВ

Сто магични трикови е забавна и едукативна игра на табла, идеална за идните големи волшебници! Содржи детално објаснување на 100 најпопуларни трикови во светот. Пакетот ги содржи сите потребни реквизити со чија помош ќе ја воодушевите околината изведувајќи волшебни трикови.

197 на залиха

Спореди